Regates 2023

Temporada 2023

REGATA S’AMORRA AMORRA     

L’Escola de Vela i el Club Nàutic sempre han volgut participar de forma activa a la festa major de Lloret. El 24 de juliol és un dia molt especial per a tots els lloretencs, i els alumnes de l’escola de vela no en són excepció. Aquell dia ens trobem ben aviat, a les 7 del matí. Muntem els vaixells i acompanyem a la processó pel mar fins arribar a la platja de Santa Cristina. Allà esmorzem el tradicional entrepà de truita de patates i síndria, sucada al mar.           I ja a les 12 tornem cap a Lloret en forma de regata, el S’Amorra Amorra, que aquest any ha estat l’edició número 47. En els seus inicis era una regata d’Optimist, però aquest any la regata ha estat només de classe Fusion.           Entrega el premi  el regidor d’esports, el Sr. Carlos Clos.

Guanyadors classe Fusion

  • Nico Segarra i Alex Palaudelmàs

REGATA DE SANT ELM         

La regata de Sant Elm és una regata de la classe Optimist emmarcada dins dels actes de la Festa Major. Els alumnes més petits de l’escola assisteixen a la missa i fan l’ofrena de la corona de llorer en memòria de la gent que va perdre la vida a la mar. Entrega els premis, Sr. Ignasi Riera, president de la cofraria de Sant Elm.

1r.- Oriol López
2a.- Alexandra Benosa
3r.- Alexandra Hardy

REGATA SOCIAL

La regata Social és una regata “OPEN”, és a dir, que és oberta a totes les embarcacions del Club, on participen tant socis com alumnes de l’Escola de Vela. La particularitat d’aquest tipus de regata és que, degut a les diferents velocitats de les embarcacions, s’aplica un factor corrector anomenat Ràting. Això vol dir que un cop finalitzada la regata ningú sap qui ha guanyat. No és fins a l’endemà que, un cop aplicat el ràting es coneix la classificació. Entrega els premis l’Alcalde de Lloret de Mar, Sr. Adrià Lamela.

1a.- Margarita Colomer
2n.- Àlex Ragull
3r.- Oriol Subirà

REGATA VILA DE LLORET – MEMORIAL ÀLEX COLOMER     

Aquesta regata d’Optimist és un memorial, no només a una persona, sinó a la família Colomer, que sempre ha tingut un lligam especial amb el mar i amb el club. Sempre hi han estat i ens han ajudat quan ho hem necessitat. Entrega el premi Sr.Miquel Colomer.

1r.- Dani López
2n.- Oriol López
3r.- Alexandra Benosa

REGATA SA BOIA      

Aquest any hem tingut participació de tres embarcacions del Club Marítim Fenals convidats pel nostre club.
La regata es caracteritza perquè muntem una única balisa davant de Canyelles, i un cop allà tornem al club,
on les dues boies del canal indiquen l’arribada. Entrega el premi Sra. Margarita Colomer, presidenta del Club Nàutic Lloret

1r.- Oriol Subirà
2n.- Rafa Gual
3r.- Vladik López 

Nova categoria al Sa Boia d’Optimist   

Guanyadora: Violeta Colomer

REGATA ESCOLA – MEMORIAL ÀNGEL MARTÍNEZ  

La família Martínez sempre ha estat involucrada amb el poble de Lloret, i l’Àngel Martínez sempre va tenir un lligam amb el mar, el Club i l’Escola de Vela. El Club va conservar durant molts anys un quadern de bitàcora seu i l’any passat va ser donat a l’Ajuntament. Aquesta regata de la classe Optimist està orientada als nens de l’escola que porten poc temps en el món de la vela. Entrega el premi: SR. Jordi Martínez

1r.- Oriol López
2n.- Violeta Colomer
3r.- Max Nuviola

*****************************************************

XXVIII Trofeu Sa Boia

Aquest any hem tingut participació de tres embarcacions del Club Marítim Fenals convidats pel nostre club.
La regata es caracteritza perquè muntem una única balisa davant de Canyelles, i un cop allà tornem al club,
on les dues boies del canal indiquen l’arribada.

*****************************************************