La Presidenta

Carta de la Presidenta

“Benvolguts socis i sòcies,

Primer de tot, vull agrair tota la feina i esforç desinteressat realitzat pels membres de la junta directiva anterior i molt especialment del nostre president Joaquim Garcia-Castany. Si som aquí i tenim tot el que tenim, és per les hores i dedicació de qui amb tan bon encert ha dirigit el Club. Tot i que senzilla, la millor paraula que els hi podem dir de tot cor és “Gràcies”.

Per a aquesta nova etapa que iniciem, hem constituït una junta directiva que integra alhora experiència, il·lusió, seny i rauxa. Tots som joves d’esperit i n’hi ha que fins i tot molt joves d’edat.

Som conscients que afrontarem una etapa complicada, on se’ns exigirà molt d’esforç, imaginació i dedicació. Volem que el Club aconsegueixi ser útil a l’esport nàutic, al poble de Lloret de Mar i per descomptat, satisfer als nostres socis i sòcies.

La platja, l’escola de vela, les barques, administració, marineria, les activitats i esdeveniments, tot és important i tot és possible millorar. Som una família nombrosa que ininterrompudament ha estat fidel al club al llarg dels anys. Arribem cada estiu amb la il·lusió de retrobar-nos i marxem al final amb el desig que a l’any següent en serem més.

Tota la Junta espera fer-ho bé. Hem arribat amb il·lusió, amistat, valors, emoció i amb moltes ganes de diversió.

Salutacions cordials,

Margarita Colomer Termens”